Logo SCJUPBT
Platforma de programare pentru vaccinare
Serviciul de urgență 112
Platforma electronică a mecanismului de feedback cu privire la calitatea serviciilor din spitale

Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Informare pacienți COVID19

Platforma de telemedicină pentru diabet

Telediabet.ro este platforma de telemedicină pe care am implementatat-o cu ajutorul unui grup de colegi entuziaști de la Centrul de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

Rolul platfomei de telemedicină este acela de a oferi un suport, atât de necesar zilele acestea, la distanță, oricărui pacient cu diabet zaharat din România.

Ne este tuturor cunoscut că, din nefericire, diabetul zaharat se asociază cu riscul unui prognostic mai puțin bun al COVID-19, fapt ce face sa fie cu atât mai important pentru pacienții cu diabet să respecte îndemnul de distanțare socială respectiv de a sta acasă.

Iar aici, inițiativa telediabet.ro vine cu partea sa de contribuție, oferind posibilitatea oricărui pacient să primească sfaturi de specialitate, de la specialiști recunoscuți în domeniu, din siguranța căminului lor.

Suplimentar, pacienții Centrului de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” pot primi inclusiv rețeta medicală gratuită prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță.

Pacienții doritori, pot contacta specialiștii telediabet.ro de luni până vineri între orele 10 și 14 prin soluții de videoconferință privată ( prin Skype: ID-ul timisoara@telediabet.ro) și call-center (la numărul de telefon 0763.558.117); în paralel, specialiștii telediabet.ro pot fi contactați oricând prin email (timisoara@telediabet.ro) sau prin intermediul mesajelor transmise prin formularele speciale, implementate în website.

Serviciile de telemedicină vor fi oferite pe întreaga perioadă a stării de urgență și pot fi accesate gratuit de către orice pacient cu diabet zaharat.