Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Managerul SCJUBPT, Prof.univ.dr. Dorel Săndesc și-a onorat astăzi colegele, amintindu-le de cel mai prețios dar pe care acestea îl au – sufletul lor frumos.

Soliști ai Operei Naționale din Timișoara au cântat, pentru ele, pe scena Amfiteatrului din spital.

Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, doamne și domnișoare, au fost invitate astăzi în amfiteatrul spitalului la un mic intermezzo muzical, oferit în dar, de 8 Martie, de managerul SCJUBPT. A fost prilejul potrivit pentru a le sublinia cât de important este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică, totodată.

Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din Timișoara, împreună cu Cristian Rudic, sunt cei care au susținut programul muzical pe scena amfiteatrului și au smuls zâmbete calde și aplauze pentru gestul lor minunat și romantic.

“Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor.” spune managerul prof.univ.dr Dorel Săndesc.