Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Compartiment relații cu publicul


Modalități de contestare ale deciziilor:

 • În cazul în care o persoană consideră că dreptul său privind accesul la informaţiile de interes public a fost încălcat, aceasta se poate adresa cu reclamaţie administrativă conducătorului autorităţii sau instituţiei publice căreia i-a fost solicitată informaţia.
 • De asemenea, în cazul în care solicitantul se consideră vătămat în drepturile sale prevăzute de lege, poate depune plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a cărei rază teritorială domiciliază sau în a cărei rază teritorială se află sediul instituţiei sau autorităţii publice.
 • Informare de presa Spitalul Judetean Timisoara

  Informare de presa


 • 8 Martie, ziua în care Femeia este sărbătorită pe tot mapamondul

  Managerul SCJUBPT, Prof.univ.dr. Dorel Săndesc și-a onorat astăzi colegele, amintindu-le de cel mai prețios dar pe care acestea îl au – sufletul lor frumos. Soliști ai Operei Naționale din Timișoara au cântat, pentru ele, pe scena Amfiteatrului din spital. Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, doamne și domnișoare, au fost invitate…


 • Ambulatoriul de specialitate – Sportivi al SCJUT oferă sportivilor condiții excelente pentru recuperare

  Sala de Kinetoterapie din Ambulatoriu  este renovată complet. Lucrările de reparații au fost încheiate de curând  și din acest an sportivii care vin la recuperare  au la dispoziție un spațiu transformat și îmbunătățit.


 • Sculpturi în lemn expuse în holul principal al spitalului.

  Vernisajul expoziției va fi în 16 Decembrie 2022. La intrarea în Spitalul Clinic Județean de Urgență, clădirea principală, se vor afla timp de două luni, în regim de expoziție, lucrări în lemn ale unuia dintre angajații spitalului. Este a treia inițiativă a celui care semnează obiectele expuse și oferă privitorilor răgaz pentru reflecție la simplitate.


 • Pacienți tot mai tineri, cu afecțiuni oncologice.

  La cabinetul de oncologie medicală al SCJUT, numărul consultațiilor a crescut cu 30 la sută, față de anul precedent. „Maladia aceasta poate avea diverse complicații  în funcție de localizarea ei în corp iar Impactul psiho-emoțional pentru  pacientul  care vine la cabinetul de oncologie,  este major. De altfel, este și recomandat ca acesta să fie însoțit,…