Selectează o Pagină

Servicii Ambulator

Ambulatorul Integrat al S.C.J.U.P.B.T Timișoara, aduce la cunoștința persoanelor care doresc să beneficieze de serviciile medicale oferite de instituția noastră, că începând cu data de 27.05.2020, pentru buna desfășurare și fluidizare a activității noastre, dar totodată și pentru evitarea aglomerării la intrare în Policlinica Spitalului, în contextul pandemiei Covid-19, se pun la dispoziția celor interesați două numere de telefon, la care se pot face programări în sistemul informatic al instituției noastre, direct către cabinetele medicilor de specialitate. Programările se pot face de L-V între orele 07.30-19.30 la telefoanele 0752297252 și 0748331296.


Din aprilie 2010, pacientii care se adreseaza medicilor din cadrul Ambulatoriului de specialitate beneficiaza de un confort la standarde europene. Toate acestea in urma renovarii Ambulatoriului din fonduri alocate de Consiliul Judetean Timis, lucrarile ridicandu-se la suma de aproximativ 360.000 lei.

Pentru a oferi pacientilor un spatiu de asteptare modern si curat s-au realizat lucrari de placare pardoseli si pereti cu covor PVC antistatic si antibacterian pentru protejarea peretilor si mentinerea curateniei. De asemenea, au fost renovate grupurile sanitare din cadrul Ambulatoriu, fiind refacute instalatiile sanitare si finisajele. Totodata, s-a realizat si un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilitati.

Intrarea principala a Ambulatoriului a fost si ea reamenajata, in zona scarilor a fost montata gresie antiderapanta.

Coordonatorul Ambulatoriului: Dr. Georgiana Moise

Coordonator Asistent: Iancu Milulescu

Pentru orice sesizare sau neplăcere întâmpinată în Ambulator, propuneri de îmbunătățire, vă rugăm să sesizați medicul coordonator la numărul de telefon 0735268811