Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Serviciul Administrativ

PROFILUL ACTIVITATII

Reprezinta spitalul pe linie administrativa in relatiile cu compartimentele si serviciile administrative din cadrul administratiei publice locale si judetene, ale Autoritatii de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii.

Asigura administrarea cladirilor si terenurilor S.C.J.U.T. in ce priveste igiena, curatenia, paza, dezinsectia, dezinfectia si deratizarea tuturor spatiilor, coordoneaza serviciile de hranire, paza, telefonie si transport, arhiva, se ocupa de obtinerea autorizatiilor sanitare de functionare, de procedurile pentru inchirierea spatiilor si administrarea acestora.

Intocmirea planului de achizitii, servicii si produse pe linie administrativa, inventarierea periodica a tuturor bunurilor materiale aflate in evidenta institutiei.

Atestarea pentru legalitate, oportunitate, realitate si exactitate a operatiilor si documentelor din serviciul administrativ, sau a contractelor urmarite care urmeaza a fi prezentate pentru control financiar preventiv.

Coordonarea activitatii intreguluyi personal al serviciului administrativ.

Cooperarea cu personalul tuturor sectiilor/serviciilor /compartimentelor din cadrul S.C.J.U.T. in vederea utilizarii eficiente a spatiilor, resurselor materiale si umane, pentru rezolvarea oricaror probleme aparute.

Planul de măsuri pentru prevenire și intervenție în situații specifice iernii la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara

 

CONTACT

  • TELEFON : 0356/433139 INTERIOR 139;
  • TELEFON ECHIPA DEZINFECTIE : 0753312243 / scurt 82243
  • TELEFON AMBULANTA S.C.J.U.T.: 0752297250 / scurt 87250