Selectează o Pagină

Obstetrică-Ginecologie I și Obstetrică-Ginecologie II

SECȚIA DE OBSTETRICĂ ȘI GINECOLOGIE I
SECȚIA DE OBSTETRICĂ ȘI GINECOLOGIE II

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega a luat fiinta in anul 1974 odata cu inaugurarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara,  functionand de la inceput ca si baza de invatamant clinic universitar si postuniversitar precum si ca centru metodologic judetean si interjudetean.

Clinica a fost instalata in cladirea Spitalului “Bega”, in prezent facand parte din structura spitalului Clinic Judetean de Urgenta.

Infiintarea acestei clinici a raspuns necesitatilor unei baze de invatamant si asistenta medicala pe langa vechea Clinica de Obstetrica Ginecologie din Timisoara.

Reamenajarea Clinicii pentru noua sa functionare a revenit Prof.Dr.Mircea Teodorescu in anul 1974, care impreuna cu colectivul clinicii provenint din cadrele didactice ale Universitatii de Medicina si Framacie din Timisaoara,  a adaptat vechiul spital la conditiile noii sale functionalitati,  in concordanta cu cerintele obstetricii si ginecologiei moderne din aceea perioada.

Pe langa obisnuitele laboratoare de biologie, biochimie, microbiologie au functionat si laboratoarele de genetica medicala, anatomie patologica, hormonologie si citologie.

Dupa pensionarea Prof.Dr. Teodorescu Mircea in anul 1984,  conducerea Clinicii este preluata pentru o scurta perioada de Prof.Dr.Cornel Prostean pana in anul 1987, cand  Prof. Dr. Ioan Munteanu devine seful clinicii.

Odata cu preluarea conducerii Clinicii de catre Prof.Dr.Ioan Munteanu se infiinteaza o importanta sectie de sterilitate si infertilitate dotata cu aparatura moderna in care s-au introdus tehnici de microchirurgie a sterilitatii.

La 20 mai 1995 cu ajutorul Crucii Rosii Germane din Heidelberg,  se deschide un centru ultramodern de endoscopie, laparoscopie, chirurgie laparoscopica si fertilizare in vitro. In acest fel la Timisoara in “Clinica Bega” se realizeaza pentru prima data Fertilizarea in Vitro in Romania in 1995, in data de 06.02.1996 nascandu-se primul copil din Romania, rezultat dintr-o sarcina obtinuta  in urma procedurilor de reproducere umana asistata (fertilizarea in vitro cu embriotransfer).

Clinica Bega este cotata datorita acestor realizari ca si centru de excelenta de tip C si apoi de tip B de catre CNCSIS, obtinand si primul grant al Universitatii in cadrul programului “ORIZONT 2000”.

Centrul de excelenta a fost orientat pe trei axe principale de cercetare:

 • reproducere umana asistata,
 • hipertensiune arteriala indusa de sarcina,
 • stress incontinenta de urina la femei
 • centrul de menopauza

Incepand cu anul 1990 clinica stabileste contacte cu clinici de profil din intreaga lume si anume cu:

 • Universitatea Illinois (SUA),
 • Clinica Universitara de Obstetrica Ginecologie din Kiel (Germania) prin prof.Dr. Kurt Sem parintele chirurgiei laparoscopice
 • Clinica Universitara din Bonn prin Prof.Dr.Hans Jurgen Kunczig,
 • Clinica Universitara din Szeged prin Prof.Dr.Laszlo Kovacs, Prof.Dr.h c Bartfay Gyorgy,
 • Clinica de ginecologie din Heidelberg prin Prof.Dr. h c Gunther Bastert , Prof. Dr. h c Thomas Rabe si Prof Dr. h c Serban Costa,
 • Clinica de Obstetrica ginecologie din Novisad Prof. Dr. Tihomir Vejnovic.

Activitatea postuniversitara s-a concretizat prin desfasurarea activitatii coordonare a medicilor  rezidenti si prin decursuri postuniversitare pentru obtinerea de competente  in:

 • Ecografia in obstetrica ginecologie,
 • Chirurgie laparoscopica
 • Histeroscopie.

 

EVENIMENTE ȘTIINȚIFICE ORGANIZATE

 

IN MEMORIAM
PROF.Dr. MIRCEA TEODORESCU (1917-2006)

Prof. Dr. Mircea Teodorescu

Prof. Dr. Mircea Teodorescu

Nascut la Roman in anul 1917, face scoala primara si liceul la Cluj pana in anul 1937, cand se inscrie la Facultatea de Medicina din Cluj. In anul 1940 in urma cedarii Transilvaniei, se transfera la facultatea de Medicina din Bucuresti, fiind incadrat ca intern la Institutul de Studii si Profilaxia Cancerului condus de Conf.Dr. Constantin Stanca.

Absolva Facultatea de Medicina din Bucuresti in anul 1943, dupa care isi satisface stagiul militar in timpul razboiului ca medic la spitalul 9 Vanatori de Garda si apoi la Spitalul nr.5, armistitiul din 1945 prinzandu-l in Cehoslovacia.

In anul 1946 vine ca medic secundar la Timisoara la maternitate, dupa care opteaza pentru cariera didactica, ocupand in 1950 prin concurs postul de asistent la Clinica de Obstetrica-Ginecologie condusa de Prof.Dr.Dumitru Popescu. Parcurge toate treptele didactice, devenind profesor si sef de clinica in anul 1979.

De activitatea Profesorului Dr.Mircea Teodorescu este legata transformarea si reorganizarea in 1973-1974 a clinicii de chirurgie “Bega” in Clinica de Obstetrica-Ginecologie, activitate ce a necesitat consum de multa energie.

Prof.Dr.Mircea Teodorescu este primul sef al Clinicii de Obstetrica-Ginecologie “Bega” pana la pensionarea sa in anul 1984.

In toata aceasta perioada pe langa intrega gama de interventii obstetrico-ginecologice, a desfasurat o sustinuta munca didactica cu studentii si medicii secundari, precum si o bogata activitate de cercetare stiintifica. Munca de cercetare s-a concretizat in peste 160 de lucrari stiintifice, comunicate si publicate la congrese, conferinte si in reviste din tara si strainatate si in editarea a patru cursuri pentru studenti si cinci monografii, dintre care se detaseaza “Atlas de chirurgie ginecologica” editat in anul 1979. Profesorul dr.Mircea Teodorescu este Doctor in Stiinte Medicale si Membru corespondent al Societatii Italiene de Obstetrica-Ginecologie din anul 1980.

 

IN MEMORIAM 
Prof.Dr.CORNEL PROSTEAN (1924-1994)

Prof. Dr. Cornel Prosteanu

Prof. Dr. Cornel Prosteanu

Nascut la Lugoj, in inima Banatului isi face scoala primara si liceul in orasul natal. Dupa terminarea liceului se inscrie la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj, pe care o absolva in anul 1948 cu titlul de Doctor in Medicina si Chirurgie. Isi desavarseste pregatirea profesionala de specialitate in perioada 1948-1952 devenind medic primar de obstetrica si ginecologie in anul 1953.

Revenind pe plaiurile natale devine cadru didactic al Intitutului de Medicina Timisoara in 1958, perioada in care ocupa si functia de director al Spitalului nr.5 de Obstetrica-Ginecologie, fiind apoi medic sef al Regiunii Banat in anul 1968.

Parcurge toate treptele universitare, devenind profesor la catedra de obstetrica-ginecologie in anul 1981. In perioada 1984-1987 este seful Clinicii Universitare de Obstetrica-Ginecologie “Bega”, fiind al doilea sef al acesteia.

Efectuand intreaga gama de interventii ginecologice si-a facut o pasiune din pregatirea medicilor secundari.

In perioada activitatii a elaborat peste 150 de lucrari stiintifice communicate si publicate si un numar de trei monografii dintre care se detaseaza “Durerile lombosacrate la femei”. Este doctor in Stiinte Medicale din anul 1972

 

ACAD.PROF.DR.IOAN MUNTEANU-(23.06.1938)

Acad. Prof. Dr. Ioan Munteanu

Acad. Prof. Dr. Ioan Munteanu

Acad.Prof.Dr.Ioan Munteanu s-a nascut  in 23.06.1938 intr-o familie de tarani banateni in Igris un sat de pe malul Muresului. Scoala primara o absolva in satul natal si la insistentele invatatorului din sat este trimis la liceu la Timisoara –Scoala medie nr.5 pe care o absolva cu brio. Pasii il indreapta spre medicina pe care o absolva trecand prin faza de extern, intern si secundar. Ca si obstetrician ginecolog se formeaza in Clinica de obstetrica ginecologie condusa de Prof.Dr.Dumitru Popescu si apoi de Prof.Dr.I.I.Nubert .

Face cursuri postuniversitare in clinica de Obstetrica Ginecologie Giulesti din Bucuresti condusa de Prof.Dr.Panait Sarbu si de microchirurgia sterilitatii in Belgia la prof.Brosens. Participa la cursul Postuniversitar de Oncologie de la Institutul Oncologic din Cluj condus de Prof.Dr.I.Chiricuta.

Parcurge toate treptele Universitare asistent, sef de lucrari si obtine titlul de Doctor in Stiinte Medicale cu lucrarea “Uterul cicatricial post operatie cezariana “ lucrare finalizata cu o monografie care primeste premiul Academiei Romane in anul 1973.

Ulterior in anul 2006 primeste premiul Academiei Iuliu Hatieganu a doua oara pentru Tratatul de Obstetrica.

A obtinut titlul de Profesor universitar in anul 1991.

Prin preluarea conducerii Clinicii Prof.Dr.Ioan Muntean stabileste legaturi cu multe clinici universitare din Europa si America. Prin colaborarea cu Clinica Universitara de Obstetrica Ginecologie din Heidelberg precum si a Crucii Rosii Germane Rhein Nekar Heidelberg se reuseste dotarea clinicii cu un  laborator de fertilizare in vitro si embriotransfer si o perfectionare a personalului clinicii in acest domeniu si in chirurgia laparoscopica. Astfel in anul 1995 se reuseste obtinerea primei sarcini in Romania obtinuta prin fertilizare in vitro si embriotransfer, in 06.02.1996 nascandu-se primul copil din Romania “Daniel” rezultat dintr-o sarcina obtinuta prin procedeul de Reproducere Umana Asistata, clinica fiind deschizatoare de drum in acest domeniu in Romania.

Sub presedentia Prof.Dr.Ioan Munteanu s-au organizat mai multe congrese ale specialitatii noastere care au reprezentat puncte de referinta in Obstetrica Ginecologia Romaneasca:

 • al XI-lea Congres National al Societatii Romane de obstetrica ginecologie 1993
 • Congresul Societatii Internationale de Pathofiziologia sarcinii EPH Gestosis 1996
 • Primul Congres al Societatii Romane de Reproducere Umana Asistata
 • Primul Congres al Societatii Romano-Germana de Obstetrica Ginecologie

In anul 1995 Prof.Dr.Ioan Munteanu i se acorda distinctia de Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale iar in anul 2004 cel de Membru de Onoare al “Academiei Romane”.

Academician Prof.Dr.Ioan Munteanu s-a pensionat in anul 2008 fiind numit Profesor Emerit si in continuare un colaborator apropiat al Clinicii.

 

DESCRIERE

INFIINTARE – IN ANUL 1974

SEFI DE SECTIE

Prof.Dr.Mircea Teodorescu 1974-1984
Prof.Dr.Cornel Prostean 1984-1987
Prof.Dr.Ioan Munteanu 1987-2008
Prof. Dr Doru Anastasiu 2008-pana in prezent
Conf.Dr.Hrubaru Narcis 1996 – pana in prezent

 STRUCTURA

SECTIA DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE I SECTIA DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE II
50 PATURI SPITALIZARE CONTIUA
din care 15 paturi pentru SECTIA DE INFERTILITATE :

 • 6 SALOANE IN SECTIA DE GINECOLOGIE A 22 DE PATURI
 • 7 SALOANE IN SECTIA DE OBSTETRICA A 28 PATURI
32 PATURI SPITALIZARE CONTINUA
din care:

 • 2 SALOANE IN SECTIA DE GINECOLOGIE A 7 PATURI
 • 8 SALOANE IN SECTIA DE OBSTETRICA A 25 DE PATURI
2 PARTURI SPITALIZARE DE ZI 2 PARTURI SPITALIZARE DE ZI

SERVICIUL DE PRIMIRE A PACIENTILOR

 • OBSTETRICA
 • GINECOLOGIE

BLOCUL DE NASTERE

 • SALA DE NASTERE SEPTICA
 • SALA DE NASTERE ASEPTICA

AMBULATOR DE SPECIALITATE INTEGRAT

 • CLINICA BEGA
 • SCJUT
 • POLICLINICA STUDENTEASCA

SERVICII MEDICALE ACORDATE 

SECTIA DE OBSTETRICA

 • MANAGEMENTUL SARCINILOR NORMALE
 • MANAGEMENTUL SARCINILOR CU RISC (COMPLICATII SI BOLI ASOCIATE )
 • ASISTENTA LA NASTERE NATURALA CU SAU FARA ANALGEZIE
 • ASISTENTA LA NASTERE PRIN OPERATIE CEZARIANA

SECTIA DE GINECOLOGIE:

 • DIAGNOSTICAREA AFECTIUNILOR BENIGNE SI MALIGNE
 • TRATAMENTUL MEDICAMENTOS AL AFECTIUNILOR BENIGNE SI MALIGNE
 • TRATAMENTUL CHIRURGICAL AL AFECTIUNILOR BENIGNE SI MALIGNE (CLASIC, LAPAROSCOPIC,HISTEROSCOPIC)

PROCEDURI CHIRURGICALE EFECTUATE:

 • CHIURETAJ UTERIN, BIOPSIC, EVACUATOR, HEMOSTATIC
 • PUNCTIE VAGINALĂ
 • BIOPSIE CERVICALĂ
 • ELECTROCAUTERIZARE
 • CERCLAJ AL COLULUI UTERIN
 • HISTEROSCOPIE DIAGNOSTICĂ SI TERAPEUTICĂ
 • LAPAROSCOPIE DIAGNOSTICĂ SITERAPEUTICĂ
 • CORECTIA INCONTINENTEI URINARE

EXPLORARI FUNCTIONALE

 • ECOGRAFIE ABDOMINALA
 • ECOGRAFIE TRASVAGINALA
 • ECOGRAFIE MORFOFETALA (DOPPLER COLOR, 3D,4D)
 • HISTEROSALPINGOGRAFIE
 • RADIOGRAFIE

PROGRAME NATIONALE

 • PROGRAMUL NATIONAL n.vi anemie graviDe- responsabil program Prof Dr Anastasiu Doru
 • PROGRAMUL NATIONAL P.N.VI.3.4. IZOIMUNIZARE RH- responsabil program CONF. Dr HRUBARU NARCIS
 • Programul NATIONAL P.N. IV.1 de screening pentru depistarea precoce activă a cancerului de col uterin-RESPONSABIL PROGRAM S.L.DR BERNAD ELENA

PLANURI SI PROIECTE  DE DEZVOLTARE 

 • CONTINUAREA MODERNIZARII SI CRESTEREA CALITATII CAZARII PACIENTELOR
 • CONTINUAREA MODERNIZARII SI ACHIZITIA DE APARATURA MODERNA PENTRU AMBULATORUL INTEGRAT DE SPECIALITATE OG
 • CONTINUAREA MODERNIZARII SI ACHIZITIA DE APARATURA MODERNA PENTRU BLOCUL OPERATOR
 • CONTINUAREA MODERNIZARII SI ACHIZITIA DE APARATURA PENTRU BLOCUL DE NASTERE
 • ORGANIZAREA DE PROIECTE PENTRU PARTICIPAREA PERSONALULUI MEDICAL LA CURSURI DE PREGATIRE MEDICALA CONTIUNA, CERTIFICAREA SI CAPATAREA DE COMPETENTE SI SUPRASPECIALIZARI
 • ANGAJAREA DE PERSONAL SUFICIENT PENTRU CRESTREA CALITATII INGRIJIRII PACIENTELOR
 • REAUTORIZAREA CENTRULUI DE FERILIZARE IN VITRO SI MODERNIZAREA
 • CONTINUAREA SI IDENTIFICAREA UNOR NOI OBIECTIVE IN CERCETARE

CERCETARE

Proiecte derulate in cadrul sectiilor:

 1. Grant CAPACITĂŢI, modulul III proiect bilateral Romania-Ungaria din PN II, ctr: 54/2008, Modelarea epidemiologica a infectiei cu Virusul Papiloma Uman ca factor de risc in cancerul de col uterin in judetele Csongrad si Timis – CSOTI-HPV, 2008-2009
 2. CNMP 41028/sept. 2007, Eficientizarea tratamentului recuperator prin elaborarea şi implementarea de protocoale de kinetoterapie SOP şi optimizarea strategiilor terapeutice în recuperare, 2007-2009
 3. Programul 4, ”Parteneriate în Domeniile Prioritare”, 61013/2007, 2007-2013, Protocoale inovatoare de monitorizare minim invazivă şi noninvazivă: de la modelul experimental animal in vivo la evaluarea impactului clinic – PROTONEOMING
 4. Exploratory Research Project PCE 798, Project ID: PN-II-ID-2008-2, Contract no. 658/2009, 2009-2011, Cercetari fundamentale privind aspectele particulare asociate curgerii sangvine complexe in patologia sistemului circulator cu cuantificarea implicatiei acestora asupra circulatiei feto-placentare
 5. Proiect tip A CNCSIS 755/2006 – Noi directii in diagnosticul si consecintele postnatale ale acesteia, 2006-2008
 6. Contract VIASAN no: 81/2006, Collaborative Research Project CEEX-M1-C2-1180, Fundamental research regarding the particular aspects associated with the blood flow in the pathology of the human circulatory system with quantification of their implications on the placental circulation – CARDIOCOMP, 2006-2008. (http://acad-tim.tm.edu.ro/cardiocomp/)
 7. CEEX 99 II CEEX 03– INFOSOC 4091/2006- MaternQual – Sistem informatic integrat de evaluare complexă a factorilor asociaţi predicţiei riscului şi calităţii în obstetrică, 2006-2008
 8. Proiect tip VIASAN 135/01.09.2006, Contract PC-D-01-PT00-135/2006, Stabilirea markerilor si mecanismelor de diferentiere in vitro a celulelor stem umane in vederea terapiei celulare de regenerare miocardica.
 9. Grant de cercetare Ferring Pharmaceuticals Romania SRL, 2014-2015, Studiul modalitatilor de imbunatatire a indicatorilor perinatali in cazurile cu amenintare de nastere prematura
 10. Grant de cercetare SC Bioclinica SA, 2014-2015, Identificarea si corelarea factorilor de risc cu rol in diagnosticarea timpurie a preeclampsiei

PERFORMANTE

Sectiile de Obstetrica si Ginecologie sunt parte a unui spital de mare performanta, multidisciplinar.

Mentionam ca in cele doua sectii sunt deservite anual un numar mare de paciente cu probleme obstetricale si ginecologice din judetul Timis si judetele invecinate:

Anul Numar paciente externate din judetul Timis Numar paciente externate din alte judete Numar total de paciente externate
2011 3320 1399 4719
2012 3581 1588 5169
2013 3698 1609 5307
2014 3617 1583 3200

Maternitatea fiind incadrata ca unitate tertiara, cu dotarea necesara pentru ingrijirea mamelor si a nou nascutilor cu prematuritate extrema, asigura managementul tuturor cazurilor trimise de unitatile de rang I si II din Regiunea de Vest ( Judetul Arad, Caras Severin , Hunedoara).

Anul Numar total nasteri
2011 1994
2012 2096
2013 2184
2014 2354

In cadrul unitatii s-a infiintat si functioneaza Centrul de Laparoscopie, Chirurgie Laparoscopica si Fertilizare in Vitro.

Ca premiera nationala realizata in Clinica noastra mentionam Prima Ferilizare in Vitro in anul 1996, prima sarcina cu tripleti in 1997.

Temele de cercetare sunt ale Centrului de de Laparoscopie, Chirurgie Laparoscopica si Fertilizare in Vitro sunt:

 • investigarea si tratamentul cazurilor de sterilitate/infertilitate
 • tehnici moderne de chirurgie ginecologica
 • probleme legate de prolapsul genital si incontinenta urinara
 • screeningul si diagnosticul malformatiilor congenitale
 • imbunatatirea indicatorilor perinatali prin studiul factorilor incriminati in suferinta fetala, in nasterea prematura si in sarcinile cu risc crescut in care se asociaza diverse patologii si a fenomenelor care au loc in aceste cazuri

Unitatea este dotata cu echipament de inalta performanta, de ultima generatie, care permite practicarea chirurgiei minim invazive, care are ca avantaj pentru pacient o recuperare mai rapida , cu minimalizarea traumelor fizice si psihice.

CONTACT

Adresa:

 • Timisoara,3000226, B-dul.Victor Babes Nr.12

Telefon:

 • +4-0256 491747
 • +4-0256 491748

Email:

LINK-URI UTILE

DATE DESPRE PERSONAL ACTUAL ANGAJAT

SECTIA DE 
OBSTETRICA SI GINECOLOGIE I 

SECTIA DE
OBSTETRICA SI GINECOLOGIE II
PROF. UNIV. DR. ANASTASIU DORU MIHAI
Medic primar
Doctor in medicina
Presedintele Societatii Romano-Germane de Obstetrica-Ginecologie
Vicepresedinte al Societatii Romane de Obstetrica Ginecologie
Membru de onoare al Societatii maghiare “Pro Familia”
PROF. UNIV. DR. ANASTASIU DORU MIHAI
CONF. DR. HRUBARU NARCIS
Medic primar
Doctor in medicina CONF. DR. HRUBARU NARCIS
 CONF.DR. CRAINA MARIUS LUCIAN
Medic primar
Coordonator BOV
Doctor in medicina
Vicepresedintele Societatii Romano-Germane de Obstetrica-Ginecologie
Vicepresedintele Societatii Nationale de chirurgie minim Invaziva
CONF.DR. CRAINA MARIUS LUCIAN
S.L. BERNAD ELENA SILVIA 
Medic primar
Doctor in medicina
Membru de onoare a Societatii maghiare Pro Familia
Presedintele Centrului de Prevenire si Combatere a Problemelor Legate de Sanatatea Reproductiva Umana
S.L. BERNAD ELENA SILVIA
S.L. GLUHOVSCHI ADRIAN
Medic primar
Doctor in medicina
S.L. GLUHOVSCHI ADRIAN
AS. UNIV. DR. BUDAU GHEORGHE
Medic primar
Doctor in medicina
AS. UNIV. DR. BUDAU GHEORGHE
AS.UNIV.POPA ZORAN 
Medic primar
Doctor in medicinaAS.UNIV.POPA ZORAN
AS.UNIV.DR STELEA LAVINIA 
Medic primar
Doctor in medicina
AS.UNIV.DR STELEA LAVINIA
DR. OANA CORNELIA
Medic primar
DR. OANA CORNELIA
AS.UNIV.DR.NITU RAZVAN
Medic primar
Doctor in medicina
AS.UNIV.DR.NITU RAZVAN
DR.MARGAN MARIUS
Medic primar
DR.MARGAN MARIUS
S.L.STOIAN DANA, CCD, FECSM
Medic primar endocrinolog , sexolog,
Health coach
Doctor in Stiinte medicale
DR.MARGAN GABRIELA
Medic primar
DR.MARGAN GABRIELA
AS.UNIV.ANASTASIU DIANA MARIA 
Medic resident
Doctorand
AS.UNIV.ANASTASIU DIANA MARIA
AS.UNIV.DR PETRE IZABELLA
AS.UNIV.DR.MARGAN MADALIN
Medic resident
Doctorand
AS.UNIV.DR. DUMITRU CATALIN 
Medic primar
Doctor in medicina
DR. MUNTEAN ROMEO OVIDIU
Medic primarDR. MUNTEAN ROMEO OVIDIU
DR. PREDA ALEXANDRU
Medic primar
DR. PREDA ALEXANDRU
DR. IORDACHE OLIVERA
Medic primar
DR. IORDACHE OLIVERA
 DR. CRISTEA GABRIELA
Medic primar
DR. CRISTEA GABRIELA
DR. KARADJA EUGEN 
Medic primar
DR. KARADJA EUGEN
 DR. TAU CATALIN 
Medic primar
DR. TAU CATALIN
 MEDICI COLBORATORI EXTERNI SECTIILOR
DR.MOLDOVAN SABIN DR.LUCA MARIANA
DR.NICODIM DANIEL DR.HRUBARU BRIGITTE
DR. TANASESCU DORIN DR. BURLICA SORIN
DR. BURLICA SORIN
DR.ANGHEL CAMPEANU LUMINITA DR. LOCHITA ADRIAN
 DR. STOIAN CARMEN
DR. STOIAN CARMEN
DR.BUTUNOIU SIMONA
DR.BUTUNOIU SIMONA
 DR.VRINCEANU LUMINITA DR.EL GHAZI GHITA
 DR.BRISAN COSMIN
PSIHOLOG CLINICIAN
BURGHEL ADINA
PSIHOLOG CLINICIAN BURGHEL ADINA
ASISTENTE MEDICALE SEFE
AS.MED.PR. GORDAN FLORINA
AS.MED.PR. GORDAN FLORINA
AS.MED.PR. DOTA CLAUDIA
AS.MED.PR. DOTA CLAUDIA
REGISTRATOARE MEDICALE
FLOREA DANIELA
FLOREA DANIELA
RADOSAV CLEOPATRA
RADOSAV CLEOPATRA
LAUTAS AURORA
LAUTAS AURORA
BENDE EVA
BENDE EVA
ASISTENTE MEDICALE 
CAMERA DE PRIMIRE A PACIENTELOR
MAYER MARIOARA
MAYER MARIOARA
MANGOL HILDEGARD
MANGOL HILDEGARD
BUDA LUXIDINA
BUDA LUXIDINA
 IONASCU OTILIA
IONASCU OTILIA
CICALA MARIANA
CICALA MARIANA
 RACHITA OANA
MISA ELENA
ASISTENTE MEDICALE DE INGRIJIRE 
DIN SECTIA DE OBSTETRICA SI SECTIA DE GINECOLOGIE
BLAGA DANIELA
BLAGA DANIELA
GUIU ILEANA
GUIU ILEANA
CIRCA ELENA NINETA
CIRCA ELENA NINETA
CEREAN PAMELA
CEREAN PAMELA
VIRAG FLORENTINA
VIRAG FLORENTINA
BOJINESCU BOROAICA
BOJINESCU BOROAICA
LUPU ADRIANA PERJU SIMONA
PERJU SIMONA
SANDRA AMALIA
SANDRA AMALIA
CHITIC ALEXANDRA
CHITIC ALEXANDRA
DRAGHICI ROWENA
DRAGHICI ROWENA
MUNTEANU OTILIA
MUNTEANU OTILIA
TROFIN IOANA
TROFIN IOANA
VEBER CARMEN
VEBER CARMEN
APETRE ILEANA
APETRE ILEANA
 GRIGORE LILIANA
GRIGORE LILIANA
ASISTENTE MEDICALE 
DIN SALA DE NASTERE
 BAKSA ANDREEA
BAKSA ANDREEA
TURCAS CAMELIA
 BALAN LORENA
BALAN LORENA
MERCESCU LOREDANA
MERCESCU LOREDANA
 DOMUTA CORINA
DOMUTA CORINA
TANASA ANA
TANASA ANA
 IONESCU ALINA
IONESCU ALINA
 FILIP MARIA
FILIP MARIA
 GIURCA VIORICA
GIURCA VIORICA
INFIRMIERE SI INGRIJITOARE DE CURATENIE
SAMOILA RODICA
SAMOILA RODICA
MUNTEANU OTILIA
MUNTEANU OTILIA
LAZAR GEORGETA GUTU VERONICA
GUTU VERONICA
MIHAILA VIOLETA
MIHAILA VIOLETA
POTARNAC ELENA
POTARNAC ELENA
KOVACS ALEXANDRA BERECKY IBOLYA
TUDOSIE NINETA AYHAN ERSZEBET
BARBULEASCA FLOARE CZIFRAC SIMONA
CZIFRAC SIMONA
RADIVOI DIANA LAZEU POMPILIA
LAZEU POMPILIA
POP MARIA IACOB TEREZIA
IACOB TEREZIA