Logo SCJUPBT
Platforma de programare pentru vaccinare
Aplicația Apel 112 - Serviciu localizare apeluri
Platforma electronică a mecanismului de feedback cu privire la calitatea serviciilor din spitale

Bd. Liviu Rebreanu 156, Timișoara

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane interioare secții

judetean@hosptm.ro

Personalul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara are 5 noi colegi virtuali. Unitatea sanitară beneficiază de un proiect pilot, alături de alte 6 spitale din țară. Realizatorii proiectul „Infirmiera Virtuală” estimează că în 2 luni un singur device poate elimina până la 180 de contacte cu potențial de infectare a cadrelor medicale.

Prezența avatarurilor în prima linie din Zona Roșie a Unității de Primiri Urgențe a SCJUPBT reduce la minim riscul de contaminare a personalului medical care își desfășoară activitatea în zonele cu suspecți/confirmați cu SARS-COV2.

Alături de Fundația United Way România, Metropolitan Life se implică în proiectul „Infirmiera Virtuală”, o rețea de avataruri interconectate cu aspect de cadru medical, o soluție „ready to use” din primul minut de la instalare, simpla și sociabilă. Cu ajutorul lor, medicii, asistentele medicale și infirmierele pot comunica video și text cu pacienții, având contact direct în situații esențiale pentru sănătatea acestora.

Cu considerație,
Biroul de presă al SCJUPBT