Logo SCJUPBT
Platforma de programare pentru vaccinare
Serviciul de urgență 112
Platforma electronică a mecanismului de feedback cu privire la calitatea serviciilor din spitale

Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

NR  49655/ 10.10.2018

Începând cu 2015 modernizarea Maternității Bega a reprezentat o prioritate pentru conducerea Spitalului Județean „Pius Brînzeu” din Timișoara. Maternitatea a căpătat o nouă înfățișare datorită reparațiilor și modernizărilor efectuate în ultimii 3 ani, astfel încât acum putem afirma cu tărie că beneficiem de o Clinică de Obstetrică și Ginecologie modernă la cel mai înalt nivel.

Printre cele mai importante îmbunătățiri aduse maternității se numără una din sălile de naștere, care a fost dotată conform standardelor europene. Rolete la geam, aparat de dezinfectat aerul cu ultraviolete, mobilier nou, spălător, injectomate, masă de instrumentar, lenjerie de paturi, etc, toate acestea transformând sala de naștere de la Maternitatea Bega în cea mai modernă sală de naștere din oraș.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” vă invită să luați parte la Conferința de Presă ce va avea loc Joi, 11 Octombrie, ora 13.00, la Maternitatea Bega.

În cadrul conferinței vom prezenta sala de naștere, sala de travaliu și vom face publică valoarea lucrărilor efectuate cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Cu considerație,
Purtător de cuvânt al SCJUPBT
Andreea Borboros