Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara

Comunicat de presă / Conferință de presă: Modernizarea Maternității Bega

miercuri, 10 octombrie 2018 | Comunicate de presă

NR  49655/ 10.10.2018

Începând cu 2015 modernizarea Maternității Bega a reprezentat o prioritate pentru conducerea Spitalului Județean „Pius Brînzeu” din Timișoara. Maternitatea a căpătat o nouă înfățișare datorită reparațiilor și modernizărilor efectuate în ultimii 3 ani, astfel încât acum putem afirma cu tărie că beneficiem de o Clinică de Obstetrică și Ginecologie modernă la cel mai înalt nivel.

Printre cele mai importante îmbunătățiri aduse maternității se numără una din sălile de naștere, care a fost dotată conform standardelor europene. Rolete la geam, aparat de dezinfectat aerul cu ultraviolete, mobilier nou, spălător, injectomate, masă de instrumentar, lenjerie de paturi, etc, toate acestea transformând sala de naștere de la Maternitatea Bega în cea mai modernă sală de naștere din oraș.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” vă invită să luați parte la Conferința de Presă ce va avea loc Joi, 11 Octombrie, ora 13.00, la Maternitatea Bega.

În cadrul conferinței vom prezenta sala de naștere, sala de travaliu și vom face publică valoarea lucrărilor efectuate cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Cu considerație,
Purtător de cuvânt al SCJUPBT
Andreea Borboros

PACIENȚI ȘI VIZITATORI

NOUTĂȚI

» Proiecte Europene

» Performanțe și indicatori

» Declarația managerului SCJUPBT privind implementarea Sistemului de Management al Calității

DRG

» PS-DRG 001.01 – Procedură sistem privind depistarea, prevenirea și corectarea erorilor de validare DRG (uz intern).

» ORDIN nr. 840 din 29 martie 2018 privind aprobarea regulilor de confirmare din punctul de vedere al datelor clinice şi medicale la nivel de pacient pentru cazurile spitalizate în regim de spitalizare continuă şi de zi, precum şi a metodologiei de evaluare a cazurilor neconfirmate din punctul de vedere al datelor clinice şi medicale pentru care se solicită reconfirmarea

LEGISLAŢIE

» Hotărârea nr. 155 din 30 martie 2017 privind aprobarea programelor naționale de sănătate pentru anii 2017 și 2018

» Ordinul nr. 377 din 30 martie 2017 privind aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naționale de sănătate publică pentru anii 2017 și 2018