Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Asociația pentru Anestezie și Terapie Intensivă “Aurel Mogoșeanu” Timișoara
Societatea Română de Anestezie Terapie Intensivă
Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara
World Society of Total Intravenous Anesthesia

CONGRES MONDIAL DE ANESTEZIE-TERAPIE INTENSIVĂ LA TIMIȘOARA

În perioada 28-30 Septembrie 2017, la Timişoara, vor avea loc două evenimente științifice majore: ,,Congresul Mondial al World Society of Total Intravenous Anesthesia”, concomitent cu ediţia a XV-a a „Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie lntensivă şi Medicină de Urgenţă”, la care vor participa peste 1200 de persoane. De asemenea, printre invitați se numără speakeri de pe 5 continente.

Organizarea în România a unui Congres Mondial de specialitate este încă o expresie a recunoașterii internaționale deosebite de care se bucură Școala Română de Anestezie-Terapie Intensivă, care onorează atât specialitatea noastră cât și medicina romanească.

Alegerea Timișoarei ca și organizator al acestui important eveniment științific, după alte evenimente internaționale de prestigiu organizate anii trecuți (Congresul de toamnă al European Society of Anesthesiology și patru  întâlniri ale European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care), transformă Orasul declarat „Capitală Culturală Europeană 2021” într-un veritabil „Hub” al manifestărilor științifice în domeniu.

În fața celor peste 1200 de participanți vor susține conferințe și vor prezenta cele mai noi informații din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive și Medicinii de Urgentă 96 de speakeri de renume de pe 5 continente: America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa. Astfel, vom avea în premiera în Romania oaspeți din țări precum China, India, Nigeria, Indonezia, Malaiezia, ceea ce ve deschide perspectiva dezvoltării unor noi colaborări în viitor.

Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, Bd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22,  Joi 28 Septembrie 2017 ora 18, în Sala Europa, unde se vor face și declarații de presă.

Vă așteptăm cu drag !

Prof Dr Dorel Săndesc,
Președintele Societății Române de A.T.I.
Prorector, UMF „V. Babeș” Timișoara