Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Societatea Română de Flebologie, Clinica I Chirurgie și Asociația Medicală ,,Academician Pius Brînzeu” sub auspiciile Universității de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara și al Forumului Vascular Central European, organizează în perioada 11-13 Octombrie 2017 a XV-a Ediție a Congresului Național de Flebologie.

De asemenea, în aceeași perioadă se va desfășura al VIII-lea Curs Educațional al Forumului Vascular Central, la care vor participa renumiți specialiști în domeniu.

Considerăm necesar să amintim că flebologia este o specialitate medicală distinctă care are ca preocupare o patologie care, din nefericire, afectează o mare parte din populație și ale cărei costuri nu sunt nici acum pe deplin cunoscute. Lipsa de interes privind acestă patologie medico-chirurgicală se explică prin faptul că, în lipsa tratamentului, nu generează mortalitate în mod direct. Din acest motiv în analizele statistice nu apare ca și cauză directă a mortalității. O simplă privire aruncată pe cauza antecedentă stopului cardio-respirator va evidenția, într-un procent îngrijorător, una din complicațiile de temut ale insuficienței venoase cronice și anume, embolia.

Ambele evenimente științifice vor reuni specialiști angiologi, flebologi, dermatologi, chirurgi vasculari din țară și din străinătate.

Vă invităm să luați parte la deschiderea Congresului, mâine, 11 Octombrie 2017, la Complexul NH Hotel Timișoara, în sala de conferințe, începând cu ora 13.30.

Cu o deosebită considerație,

Prof. Univ.Dr. Sorin Olariu
Șef Clinica I Chirurgie SCJUPBT