Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

În perspectiva marelui eveniment „Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021”,  UMF „V. Babeș” Timișoara, în colaborare cu Asociația „Memoria Culturii”, lansează un proiect cultural adresat studenților și cadrelor didactice ale UMF „V. Babeș”, lumii medicale, dar și întregii comunități din Timișoara: „Medicină și Cultură”.

În cadrul Proiectului vom organiza o serie de evenimente culturale, din diverse domenii, de la concerte de muzică clasică, de jazz, rock etc., lansări de carte, expoziții de pictură, grafică sau sculptură, până la simpozioane, mese rotunde, dezbateri ori conferințe.

Lansarea Proiectului va avea loc în data de 28 septembrie 2017, ora 19, la Teatrul Național Timișoara, printr-un concert simfonic extraordinar susținut de Orchestra Simfonică a Medicilor din București, având-o ca invitată specială pe soprana Libuse Santorisova (Roma, Italia).

Proiectul este expresia firească a dimensiunii culturale deosebite a profesiei de medic și avem convingerea că prin realizarea sa vom contribui la succesul unui eveniment istoric pentru Timișoara, „luminând orașul prin noi”!

Vă invităm să ne onorați cu prezența și să fiți alături de noi joi, 28 septembrie, ora 19, la Teatrul Național Timișoara.

Rector
Prof. Dr. Marius Raica

Prorector Dezvoltare Academică
Prof. Dr. Dorel Săndesc

Loredana Tîrzioru
Director
Asociația Memoria Culturii