Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Reabilitare instalatii termice si instalatii sanitare

Ordonator principal de credite: Consiliul Judetean Timis. 

Necesitatea si oportunitatea investitiei: Lucrarea prezinta o importanta deosebita din punct de vedere economic, al confortului termic si al sigurantei in exploatare.

Lucrarea consta in inlocuirea coloanelor existente ale instalatiei interioare de incalzire si instalatiei sanitare de alimentare cu apa rece si apa calda, realizate din teava neagra de otel, cu coloane noi realizate din teava de cupru.

Solutia aleasa in ansamblu, dupa criterii tehnice si economice, tine seama de necesitatile specifice si de posibilitatile de realizare fizica.

Configuratia si traseele coloanelor au fost alese astfel incat sa se asigure lungimi minime in retea si autocompensarea dilatarilor, corelate cu elementele structurale ale cladirii si cu capacitatea de rezistenta a acestora, pastrandu-se configuratia traseelor existente pentru fiecare coloana in parte.

Contractul de achizitie publica pentru executarea acestei lucrari a fost atribuit, dupa respectarea prevederilor legale, SC DINU INSTAL SRL si are o valoare de 535.768 RON. Lucrarile efective vor incepe la data de 01.09.2006.

SEF SERVICIU TEHNIC
Ing. Ovidiu Maxa