Logo SCJUPBT
Platforma de programare pentru vaccinare
Serviciul de urgență 112
Platforma electronică a mecanismului de feedback cu privire la calitatea serviciilor din spitale

Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Cabinet ORL

În cabinetul ORL își desfășoară activitatea doi medici primari cu experiență în specificul activității ambulatorii și personal medical mediu competent. 

În acest cabinet pot fi diagnosticate și tratate afecțiuni acute și cronice de la nivelul urechii, nasului și gâtului. Se asigură tratamentul și urmărirea pacienților până la vindecare, ameliorare și, dacă este cazul, pot fi îndrumați pentru internare sau spre consulturi interdisciplinare.

La acest nivel se pot întocmi documentele necesare pentru obținerea de proteze auditive sau pentru comisiile medicale care solicită examen de specialitate, precum și diferite adeverințe medicale. 

Examinarea pacienților se efectuează cu instrumentar sterilizat individual și se iau toate măsurile necesare prin care să se prevină răspândirea infecțiilor.

Consultațiile se efectuează pe baza biletului de trimitere în contract cu CJAS , dar se pot efectua și la cerere, contra cost, pentru o sumă rezonabilă.  Accesibilitatea la serviciile noastre este largă, programările făcându-se cu promptitudine la telefon 0356433172, atât în cursul dimineții, cât și după-masă.