Logo SCJUPBT
Platforma de programare pentru vaccinare
Serviciul de urgență 112
Platforma electronică a mecanismului de feedback cu privire la calitatea serviciilor din spitale

Bd. Liviu Rebreanu 156

Programări Ambulator

Programări Laborator

Centrala: 0356-433111

Telefoane secții

judetean@hosptm.ro

Compartiment relații cu publicul

 


Modalități de contestare ale deciziilor:

  • În cazul în care o persoană consideră că dreptul său privind accesul la informaţiile de interes public a fost încălcat, aceasta se poate adresa cu reclamaţie administrativă conducătorului autorităţii sau instituţiei publice căreia i-a fost solicitată informaţia.
  • De asemenea, în cazul în care solicitantul se consideră vătămat în drepturile sale prevăzute de lege, poate depune plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a cărei rază teritorială domiciliază sau în a cărei rază teritorială se află sediul instituţiei sau autorităţii publice.

8 Martie, ziua în care Femeia este sărbătorită pe tot mapamondul

Managerul SCJUBPT, Prof.univ.dr. Dorel Săndesc și-a onorat astăzi colegele, amintindu-le de cel mai prețios dar pe care acestea îl au – sufletul lor frumos.

Soliști ai Operei Naționale din Timișoara au cântat, pentru ele, pe scena Amfiteatrului din spital.

Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, doamne și domnișoare, au fost invitate astăzi în amfiteatrul spitalului la un mic intermezzo muzical, oferit în dar, de 8 Martie, de managerul SCJUBPT. A fost prilejul potrivit pentru a le sublinia cât de important este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică, totodată.

Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din Timișoara, împreună cu Cristian Rudic, sunt cei care au susținut programul muzical pe scena amfiteatrului și au smuls zâmbete calde și aplauze pentru gestul lor minunat și romantic.

“Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor.” spune managerul prof.univ.dr Dorel Săndesc.

Sculpturi în lemn expuse în holul principal al spitalului.

Vernisajul expoziției va fi în 16 Decembrie 2022.

La intrarea în Spitalul Clinic Județean de Urgență, clădirea principală, se vor afla timp de două luni, în regim de expoziție, lucrări în lemn ale unuia dintre angajații spitalului. Este a treia inițiativă a celui care semnează obiectele expuse și oferă privitorilor răgaz pentru reflecție la simplitate.

citește mai mult…

Pacienți tot mai tineri, cu afecțiuni oncologice.

La cabinetul de oncologie medicală al SCJUT, numărul consultațiilor a crescut cu 30 la sută, față de anul precedent.

„Maladia aceasta poate avea diverse complicații  în funcție de localizarea ei în corp iar Impactul psiho-emoțional pentru  pacientul  care vine la cabinetul de oncologie,  este major. De altfel, este și recomandat ca acesta să fie însoțit, cel puțin la prima consultație, de o rudă, un apropiat, un prieten foarte bun. Pe de altă parte, pacientul reține aproximativ 30 la sută din informațiile pe care le primește în cabinet. Sunt informații noi, e firesc,  însă și starea emoțională influențează capacitatea sa de absorbție. În condițiile în care, în acest cabinet, o consultație durează aproape o oră.” spune dr. Georgiana Moise, medic primar oncolog.

citește mai mult…

Suport medical integrat pentru persoanele abuzate sexual, la Spitalul Județean Timișoara

Dr. Anca Panfil și  Dr. Cristina Vasilian, medici psihiatri ai SCJUT dau câteva ancore pentru cei care au nevoie de ajutor de specialitate.

 „Ca să spui Nu, trebuie să cunoști că ai dreptul ăsta, să simți că ai dreptul ăsta și că există un cerc de oameni care îți permit sa spui  și  Nu  și să ai siguranță, atașament și autenticitate. Dacă ai avut asta, o să fie mai ușor, mai lin. Dacă niciodată nu ai cunoscut siguranța atunci aceasta trebuie construită alături de profesioniști. Iar asta poate să dureze chiar toată viața.” spune dr. Anca  Panfil, medic primar psihiatrie – SCJUPBT.

citește mai mult…
COVID-19

Programări Ambulator

Tel. 0752297252 și 0748331296
L-V între orele 07:30-19:30
sau online

(citește mai mult)

Programări Laborator

Tel. 0356433203 și 0748331292
L-V între orele 12:00-15:00
(citește mai mult)

Centrul de Evaluare COVID-19

Tel. 0771493540
L-V între orele 08:00-12:00
centruldeevaluare@hosptm.ro

(citește mai mult)

Programare testare COVID

CONECT – Catalogul organizațiilor neguvernamentale pentru evidență, consultare și transparență – www.conect.gov.ro

UTILE

Model de declarație pentru triajul epidemiologic

Acte necesare pentru angajare medici rezidenți 2022

ORDIN 533 din 29.03.2020 privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19 şi a Listei spitalelor de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

HG-49 privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății pe perioada instituirii stării de urgență pe teritoriul României